Mitt AB är nerlagt per 2017-12-31. Passa på att köpa utvalda nya och begagnade delar för upp till 50% rabatt, så länge lagret räcker.
 
 
 
 
 

 

PRESSMEDDELANDE

Bob Drake utvidgar ständigt sitt produktsortiment. Nu har det kommit en ny
katalog på 720 sidor med många nya delar för Ford och Mercury-bilar och Pickuper samt Hot Rods. 

Historik
Företaget var 1991-2017 ett aktiebolag och är idag en enskild firma. Ägare är jag, Janne Rydén. Jag startade mitt fordintresse redan 1971 och köpte då den första gamla Forden, en 1937 Club Cabriolet. Den byttes senare bort till förmån för en 1932 Std Tudor Sedan med en V8 på 65 Hkr. Importen av fordbilar, samt nya och begagnade delar, startade 1991 genom att många beställde bilar och delar som jag hittade på mina resor i Californien.

Intresset för pickuper har alltid varit stort och när jag levererade Classic Motors projektbil, en 1947 Ford Pickup, fick jag smeknamnet Pickup-Janne.

1995 köpte jag och min kompanjon i USA tillsammans en gammal fordskrot med 17 pickuper och lastbilar, samt cirka 50 ton delar.

Idag
Idag importerar och säljer jag både personbilar och pickuper, samt nya och begagnade delar. På senaste åren har intresset för Hot Rods och tävlingsbilar med sidventilsmotorer ökat både i USA och i Sverige. Det gör att många kunder letar efter delar för att återskapa, eller renovera, dessa tidstypiska bilar. Lagret här hemma är ganska omfattande, både av nya och begagnade delar. Det finns alltid mellan tre och fem bilar i lager. För att få plats med alla delar och bilar köpte jag 2001 en gammal bondgård. Där går det också att hyra uppställningsplatser.

Framtid
Jag har idag över 30 års branscherfarenhet med stort tekniskt kunnande och specialisering på sidventilsepoken 1928-1953. Jag har samlat på mig ett mycket stort kontaktnät av leverantörer både i Sverige och USA, och står väl rustad för att möta kundernas önskemål och förfrågningar.

Välkommen med din förfrågan!


Janne Rydén